Health 2.0 Fall Conference 2013
Start Date
End Date:
Wed Oct 2 at 08:00 pm EDT
Physical location
Physical location: Silicon Valley
Subject Area
Subject Area:
Meets For
Meets For:
29 Session(s)
Languages
Language:
English
Event Overview
Subject Area
Subject Area
Description
The Sixth Annual Fall Conference was our biggest fall event ever with over 2,100 attendees, and this year we’ve expanded to two and a half days packed with a carefully curated lineup featuring the role of consumers, big data, health care marketplaces, as well as old favorites like the Unmentionables, 3 CEOs, and the debut of 10 new companies during Launch! We also have a keynote from Humana CEO, Bruce Broussard and Lt. Governor of California, Gavin Newsom.
Presenters
Gavin Newsom - Keynote from California Lt. Gov.

Susannah Fox- Associate Director of Digital Strategy Pew Research Center
Susannah is the authority on what Americans are doing online regarding their health, and is a regular presenter at Health 2.0 conferences. This year, on the heels of the Pew Research Center’s study of self-tracker data, she’ll speak on increasing data access, communication, personalization, and the gaps that still need to be filled.

Tim Kelsey- National Director for Patients and Information in the NHS UK Government (United Kingdom)
Tim is a Cambridge-educated British ...See All
Agenda
See full session details at http://www.health2con.com/events/conferences/seventh-annual-fall-conference/
Learning Intrest
About This Event
Event Details & Calendar
Event Details
  • End Date:
    Wed Oct 2 at 08:00 pm EDT
  • Total:
    29 Session(s)
  • Remaining:
    0 Session(s)
  • Max attendees:
    5,000
  • Currently Enrolled:
    433
Event Schedule
Session Name
Start Date
Mainstage Welcome and Opening
30 Minute Session
Mon Sep 30 at 05:00 pm EDT
Keynote: Gavin Newsom
15 Minute Session
Mon Sep 30 at 05:30 pm EDT
The New Environment for Better Health Care Decisions
30 Minute Session
Mon Sep 30 at 05:45 pm EDT
Sponsored Deep Dive: Health Dialog
40 Minute Session
Mon Sep 30 at 07:15 pm EDT
3 CEOs
45 Minute Session
Mon Sep 30 at 08:00 pm EDT
Sponsored Deep Dive: Cigna
40 Minute Session
Tue Oct 1 at 10:15 am EDT
Keynote: Matthew Holt
15 Minute Session
Tue Oct 1 at 11:00 am EDT
Keynote: Bruce Broussard
15 Minute Session
Tue Oct 1 at 11:15 am EDT
Developer Challenge Announcement
10 Minute Session
Tue Oct 1 at 11:30 am EDT
Big Data: Tools and Applications for Individuals
60 Minute Session
Tue Oct 1 at 11:45 am EDT
Innovation Think Tank - Janssen Health
45 Minute Session
Tue Oct 1 at 01:00 pm EDT
Sponsored Session: Apixio and Dell
45 Minute Session
Tue Oct 1 at 02:30 pm EDT
Developer Challenge Announcement
10 Minute Session
Tue Oct 1 at 03:45 pm EDT
Launch!
60 Minute Session
Tue Oct 1 at 04:00 pm EDT
Health Care Marketplaces
60 Minute Session
Tue Oct 1 at 05:00 pm EDT
Sponsored Deep Dive: NaviNet
45 Minute Session
Tue Oct 1 at 06:15 pm EDT
Unmentionables
60 Minute Session
Tue Oct 1 at 07:00 pm EDT
Keynote: Indu Subaiya
15 Minute Session
Wed Oct 2 at 11:15 am EDT
Big Data: Tools and Applications for Transforming Care
60 Minute Session
Wed Oct 2 at 11:30 am EDT
Nokia Sensing XCHALLENGE Winners
60 Minute Session
Wed Oct 2 at 12:45 pm EDT
Health Ownership: You want me to do what? - United Healthcare
45 Minute Session
Wed Oct 2 at 01:45 pm EDT
10 Startups to Watch - The Iron Yard
45 Minute Session
Wed Oct 2 at 03:15 pm EDT
Health 2.0 Around the World: Rising Stars
20 Minute Session
Wed Oct 2 at 04:00 pm EDT
Health 2.0 Around the World: International
50 Minute Session
Wed Oct 2 at 04:30 pm EDT
Developer Challenge Announcement
20 Minute Session
Wed Oct 2 at 05:15 pm EDT
From Smartphones to Desktops: The Next Phase of Healthcare Transformation - Airstrip
45 Minute Session
Wed Oct 2 at 05:30 pm EDT
Developer Challenge Announcement
60 Minute Session
Wed Oct 2 at 06:30 pm EDT
The Frontier of Health 2.0
60 Minute Session
Wed Oct 2 at 06:30 pm EDT
Closing Remarks
15 Minute Session
Wed Oct 2 at 07:45 pm EDT
asd
About Creator
Health 2.0 brings a fresh approach to the healthcare space and is the leader in health care technology information today. We bring together the best minds, resources and technology for compelling panels, discussions and product demonstrations. In addition to our flagship event held in San Francisco each fall, we also host an annual “Spring Fling” event and multiple international conferences, including Paris, India and Berlin.
Learners Enrolled